Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επικό launch trailer για το The Banner Saga 3

*
Το πρώτο παιχνίδι της σειράς The Banner Saga λανσαρίστηκε το 2014 και τώρα, η Stoic Studio έχει ήδη στρώσει το κόκκινο χαλί για την κυκλοφορία του The Banner Saga 3. Εννοείται πως ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστεί το κοινό είναι ένα επικό trailer, όπως αυτό που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε παρακάτω. Βασικός μηχανισμός του gameplay είναι η εναλλαγή ανάμεσα σε δύο storylines. Στο πρώτο, μια ομάδα πολεμιστών μάχονται για την απώθηση ων δυνάμεων της Dredge, ενώ στο άλλο, η δεύτερη ομάδα περιπλανιέται στα βάθη της μυστηριώδους Darkness, προσπαθώντας να αποτρέψουν την επικείμενη καταστροφή του κόσμου. Το The Banner Saga 3 είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Windows PC και Mac, ενώ αργότερα, μέσα στο 2018 θα πάρει το δρόμο προς iOS και Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*